خلاصه کتاب:
سلوک روایتگر حکایتی عاشقانه است و به روایت خود او حکایت: قلب ـ دل ـ همان مفهوم قدیمی و باستانی که فرهنگ ما بر محور آن ریخت یافته یا از ریخت افتاده است. داستان مرد میان سالی به نام قیس است که با دختری ۱۷ ساله به نام مهتاب آشنا میشود و آنها عاشق هم میشوند در زمانی بیش از ده سال، اما سن دختر به جایی میرسد که شاید به نظرش مفهوم ازدواج و داشتن خانه ای از خود بالاتر از عشق است و مرد را ترک می گوید و اکنون هزیان های مرد را داریم ...
خلاصه کتاب:
این داستان بلند که بطور مستقل به چاپ رسیده، جزو کارنامه سپنج محمود دولت آبادی است؛ مجموعه ای از داستان های او که در فاصله 15 سال (از دهه 40 تا نیمه دهه 50 ) نوشته شده است. دولت آبادی از جمله نویسندگانی بود که در دهه های 40 و 50 خونی تازه در رگ های ادبیات و فرهنگ ایران جاری کردند و امروز خوانش داستان ها و نمایشنامه هایشان، ما را با یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین دوره های ادبیات نو ایران آشنا می کند. دولت آبادی چندی پیش در مصاحبه ای درباره همین مجموعه گفته بود: «این داستانها در دورهای از زندگی من نوشته شدهاند که جا و مکانی برای نوشتنشان نداشتم و تقریبا همهشان را در قهوهخانههای تهران و عمدتا در قهوهخانه وطن - کنار ورودی سینما سعدی - مینوشتم از صبح تا نهار بازار، که قهوهخانه شلوغ میشد. وقتی پول دیزی نداشتم پا میشدم میرفتم بیرون، نصف نان. و با خلوتشدن قهوهخانه برمیگشتم آنجا و مینشستم پشت همان میز کوچک ته آن باریکه. زمستانها هم پشت به دیوار گرم مطبخ میدادم تا بدنم جان بگیرد.»
خلاصه کتاب:
رمان کلیدرکه نام کوه واثر برجسته محمود دولتآبادی، نویسنده نامدار معاصر، در قالب ده جلد و در حدود سه هزار صفحه به چاپ رسیده است. این رمان روایتگر زندگی خانوادهای به نام کلمیشی است که به سبزوار خراسان کوچانده شده است. داستان در سال های پرآشوب پس از جنگ جهانی دوم، یعنی بین سال های 1325 تا 1327، رخ می دهد و از واقعیت های تاریخی الهام گرفته شده است. کلیدر که نام کوه و روستایی در شمال شرقی ایران است، با نگاهی ژرف به سرنوشت تلخ رعایا و عشایر کوچنشین ایرانی در دورهای که خشونت سیاسی بر جامعه سایه افکنده بود، تصویری زنده و تراژدیک از رنج و مقاومت ارائه میدهد. این اثر، نقطه اوج کارنامه ادبی دولتآبادی میشود.
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به " رمان دونی " بوده و هر گونه کپی برداری ممنوع میباشد!
طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای کپی برداری از قالب و محتوا پیگرد قانونی خواهد داشت.